Hotelmetdiner.nl

samenwerking

Een gratis advertentie op Hotelmetdiner.nl

 

Adverteren op Hotelmetdiner.nl is gratis. Wij maken een vermelding en een pagina. Hiervoor kun jij de input naar ons sturen. Je advertentie verschijnt in het overzicht en je krijgt een eigen pagina. En vanaf die pagina wijzen wij onze website-bezoekers door naar jullie website.

 

Stuur de volgende informatie naar info@hotelmetdiner.nl. Dan maken wij de advertentie zo snel mogelijk in orde.

  • Belangrijke gegevens: hotelkamer, prijs, arrangement
  • Tekst van +/- 200 woorden
  • 5 goede foto’s van jullie hotel (liefst ook van de kamer)

 

Het enige wat wij terugvragen is een ‘linkje’ vanaf jullie site. Wij vinden het leuk als jullie ergens op jullie website een linkje willen plaatsen naar Hotelmetdiner.nl. Is dat het enige? Ja, verder hopen wij op een gezellige en succesvolle samenwerking!

Optimalisatie van je website: meer boekingen

 

Ik ben Erik van Dooren. Naast eigenaar van Hotelmetdiner.nl ben ik ook ‘Conversie specialist’. Ik houd mij bezig met de vraag: hoe maak je van zoekers boekers? Dat doe ik als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf ‘Klikt Logisch’. Ik richt mij vooral op de hospitality branche. Omdat het aansluit bij mijn passie. Misschien had ik zelf ook wel hoteleigenaar willen worden…

 

Is het iets wat jou bezighoud? Je website verbeteren zodat je website-bezoekers meer kunt omzetten in boekers? Ik vind het leuk om hotels hierbij te helpen. Omdat het echt een verschil kan maken als jij ook je website ‘gastvrij’ inricht.

 

Ik vind het leuk om jou concrete tips te geven. Daarom heb ik ook het volgende whitepaper gemaakt, die je geheel gratis kunt aanvragen:

 

Hoe maak je boekers van je websitebezoekers?

10 gratis tips waar jij je websitebouwer niet voor nodig hebt
deze verbeteringen kun je zelf doorvoeren in je foto’s en teksten