speurtocht den bosch

Sleutels van de stad is een speurtocht en stadswandeling. Voor kinderen vanaf 8 jaar oud, maar ook leuk voor volwassenen.

  • Een speurtocht door de historische binnenstad van Den Bosch
  • Een leuk, leerzaam en origineel spel om Den Bosch te ontdekken
  • Een stadswandeling langs prachtige bezienswaardigheden en leuke plekjes
speurtocht den bosch stadswandeling

wat te doen in den bosch?

Wat te doen in Den Bosch? Den Bosch, oftewel ‘s-Hertogenbosch, heeft een prachtig historisch centrum. Een heerlijke stad om een dagje in rond te wandelen. Je vindt er mooie bezienswaardigheden, oude vestingwerken en leuke buurten met gezellige restaurants en cafeetjes.

tijdens je speurtocht den bosch

Speel je Sleutels van de stad in Den Bosch? Dan kom je op allerlei leuke plekken in de mooie binnenstad. Wat ga je bijvoorbeeld doen tijdens de speurtocht?

 

  • Je gaat een kijkje nemen in de grote Sint Janskathedraal
  • Je bezoekt Uilenburg, de leukste buurt van de binnenstad
  • Je komt bij de originele bakker van de bekende lekkernij van Den Bosch

Op de route: tips voor tussendoor

Even ergens wat eten en drinken of tussendoor een leuk uitstapje maken? Bekijk onze tips voor tussendoor: bezienswaardigheden, activiteiten en leuke adresjes die je vindt op de route van de speurtocht.

Nog niet genoeg gespeurd? Ook leuk is het speuren naar dieren in het Noord-Brabants museum. In deze speurtocht gaan de jonge bezoekers op zoek naar dieren in de schilderijen van het museum. Een leuke manier voor kinderen om in aanraking te komen met kunst en cultuur. Lees meer over het bezoeken van het Noord-Brabants museum.

gratis speurtocht den bosch

De speurtocht Den Bosch van Sleutels van de stad is gratis. En mogelijk gemaakt door Hotelmetdiner.nl. Het is een leuke zoektocht en stadswandeling in Den Bosch. Vraag de speurtocht nu direct aan.

overnachten in Den Bosch

TIP: Van der Valk hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

– Vlakbij Den Bosch
– Ruime comfortabele kamers
– Met luxe diner special en ontbijt

Van der Valk Hotel Nuland 's-Hertogenbosch hotel met diner arrangement diner